Snel | Betrouwbaar| Betaalbaar

Versla de competitie
Doormiddel van de beste sport data

Fiers d'avoir la confiance de :

De voordelen van Sportmonks voor:

De eigenaar
Geen onduidelijke partijen of prijzen. Een betrouwbare, in Nederland gevestigde, data partner voor de lange termijn. De communicatie tussen jou en ons support team kan volledig in het Nederlands.
De developer
Toegang tot een makkelijk te gebruiken JSON API met uitgebreide documentatie en support. Dankzij onze API's hoef je niet meer handmatig standen, livescores etc. te updaten. Roep onze API aan en krijg de nieuwste data binnen.
De marketeer
Combineer de meest populaire segmenten ter wereld: Sport en Data. Creëer content die jullie doelgroep aanspreekt, aan de hand van snelle en actuele Sport Data.

De unieke eigenschappen van onze Sport data APIs

  • Altijd LIVE
  • Uitgebreide documentatie
  • Compatibel met andere programmeertalen
  • Snelle, persoonlijke, Nederlandse support
  • JSON Pull API

Zet de volgende stap met Sportmonks Sport Data

Het bouwen van je eigen Sport Data applicatie kan een uitdaging zijn. Je hebt een goed business idee, de juiste mensen, maar moeite met het vinden van betrouwbare data om aan de verwachtingen te voldoen. Neem die zorgen weg.

Kies voor Sportmonks, ongeacht of je een Livescore Website, Odds Website of Fanatasy Game wilt maken. Wij zijn je datapartner voor de lange termijn!

 

 

When considering data providers for Footi, we compared features, documentation, support and value for money and Sportmonks came out on top. We’re very happy with Sportmonks and highly recommend them.

— Tim Potter, Co-founder of Footi

Bouw je eigen Sport Data applicatie

test
Livescores & Speelschema's
Update je applicatie gemakkelijk met actuele livescores en volledige speelschema's. Daarnaast is het mogelijk om historische seizoenen op te halen.
test
Uitgebreide Statistieken
Verrijk je applicatie met uitgebreide, live, statistieken per wedstrijd, seizoen, team en speler.
test
(Live) Odds en Bookmakers
Geïnteresseerd in het maken van een betting applicatie? Geen probleem! Krijg toegang tot volledige odds van verschillende bookmakers en markets.
test
Wereldwijde Coverage
Krijg toegang tot Sport Data uit meer dan 100 landen. Van Europese competities tot Aziatische: Sportmonks biedt alles.
test
100% Up-time
Zorgen maken over up-time is verleden tijd. Dankzij onze professionele IT infrastructuur zijn we altijd LIVE.
test
Betaalbare Prijzen
Beste prijs/kwaliteitsverhouding. De kwaliteit en kwantiteit van onze data vind je nergens voor een betere prijs.

Over Sportmonks

Het is lastig is om een goede data partner te vinden voor een redelijke prijs. Omdat wij zelf weten hoe lastig dit kan zijn, besloten we onze business te richten op het aanbieden van Sport Data APIs voor een acceptabele prijs. Interesse in het ontstaan van Sportmonks? Lees het ontstaan op onze about us page.

Een gepersonaliseerd plan op basis van je eigen business behoeftes.

Aan de slag

Begin gelijk met het aanmaken van een account en maak gebruik van een 14-dagen durende proefperiode. Start met het bouwen van je applicatie met onze gemakkelijk te gebruiken Sports APIs. Maak gebruik van alle tools zoals onze documentatiepagina’s.